Нашата История

Това са факти, така че прочетете.

24657
Чуждестранни последователи
17
Сертифицирани учители
4360
Записани Студенти
168
Завършени Курсове

Добре Дошли!

E.H.U. - Ethical Hacking University of Bulgaria.

Ростислав Петров, Основател

Кои Сме Ние

Основан в началото на 2017 г. E.H.U. - Ethical Hacking University е първото учебно заведение за киберсигурност и етично хакерство в България, което е точно в сърцето на София, съчетаващо всички предимства на един затворен университет с блясъка на центъра на града. Всички наши класни стаи се намират много близо една от друга, както и магазини, барове, клубове, кина и заведения, ние сме точно в центъра на Студентски град.

E.H.U. е център за киберсигурност, който обединява много възможности за киберсигурността. Центърът има за цел да предостави на хората научно и изследователско лидерство, сътрудничество, иновации и общуване в тази критична дисциплина чрез оптимизиране на нашата академична, изследователска, работна сила и технологична дейност за напредване на позицията на E.H.U. като водещ изследователски университет в сверата на киберсигурността и свързаните с нея дисциплини.

Какво Правим

Ще обучим ръководителите, за да гарантираме, че информационните активи и технологии са адекватно защитени и ще предоставим подходящите инструменти за ориентиране и сътрудничество, необходими за борба с престъпленията в кибернетичното пространство. Вие ще научите как да си подобрите Cyber Incident Response плана, за да можете бързо да идентифицирате и да отговорите на сложна кибернетична атака.

С идването си в университета вие ще отбележите важна стъпка в живота си, и ние ще ви водим за ръка за да се уверим, че пътят ви в обучението ще бъде възможно най-гладък. Университетът може да ви предложи съвет и подкрепа за всичко - от настаняване и управление на вашите финанси, до стабилнност за да можете да планирате работното си натоварване. Имаме консултантска услуга, която може да ви помогне да се справите с каквито и да е проблеми, също така наемаме екипи от студенти всяка година, за да действаме като наставници за всички новодошли. Студентската асоциация предоставя помощ и съвети чрез избрания студент. Без значение какъв е вашият въпрос, ние имаме някой, който може да ви помогне с отговорите.

Нашият преподавателски и помощен персонал

Освен че се занимават с преподаване, много от служителите се занимават активно с научни изследвания или работа в индустрията. Всички наши изследователи участват в преподаването и разработването на курсове - давайки на нашите ученици шанса да се учат от световните лидери всеки ден.

Очаквайте в университета да отбележите важна стъпка в живота си и ние сме готови да направим преходът ви възможно най-гладък.

Нашата Студентска Общност

Приятелската и приветлива обстановка в E.H.U. е създадена от нашите ученици, които представляват голямо разнообразие от характери. Нашите курсове привличат всички от местните ученици до чуждестранни изследователи.

E.H.U. също така привлича много висок процент от зрелите ученици. Има безброй възможности за студенти и персонал да общуват заедно, да спомогнат за развитието на отлични взаимоотношения между служителите и студентите и допринасят за усещането на общност, която характеризира E.H.U.

Партньори

E.H.U. - Ethical Hacking University е акредитирaн учебен център и официален партньор на EC-Council за България.

Запознайте се с нашия екип

Нашите професионалисти.

Присъединете се към нашия екип
IMG_1571

Росен

System Administrator
IMG_1572

Калоян

Virtualization and Kali Linux
13321822_1099531990085405_4157489421241137070_n

Жерар Николов

Penetration Tester
misho

Мишо

Support Manager
ani_hackuni

Анна

Client Relations & Events Manager