Назад

Кой е Ростислав Петров? вижте тук

Ростислав Петров провежда кибер консултации на хора станали жертва на хакерски атаки  или такива, които биха искали да подобрят сигурността си в кибернетичното пространство. 21 годишният опит, който той има в сферата на киберсигурността и етичното хакерство, ще ви предоставят оптимална защита срещу злонамерени нападения.

Защо ни е нужна консултация?

В съвременната ера, задвижвана от интернет, сигурността на данните и пробивите, откупи и т.н. са вече факт. Скоростта, с която се извършват кибератаките е изключително голяма. Сложността на атаките – стана поразителна.

Всеки, който използва дигитално устройство, без значение дали е мобилен телефон, таблет, компютър, принтер и др., задължително, трябва повиши сигурността си, като потърси помощ от специалисти в областта.

“Едва между 3-5% от хакерските атаки се извършват отвън, а около 90% от успешните хакерски атаки се извършват отвътре. Потребител отворил мейл, съдържащ злонамерен софтуер или пък недостатъчна сигурност на мрежовата инфраструктура, са само част от вътрешните заплахи за сигурността на дадена организация или потребител.”

90% от риска може да бъде управляван чрез обучение. Въпросът е не дали, а кога!

 – Ростислав Петров –

Как протича консултацията?

Избирате удобен за вас час, добре е да направите предварителна резервация (по-долу от снимките или в меню “Магазин“, за да сте сигурни, че ще е свободен;
Нашите специалисти ще се свържат с вас, за да уточните подробностите;

Желателно е да сте си изяснили конкретните въпроси и притеснения;
Останалото е наша грижа!

Какво получаваме за себе си?

Получавате спокойствие!

Видове консултации:

Защита на фейсбук акаунти; Защита от подслушване на мобилни телефони; Защита от криптовируси и кибер изнудване; Защита от кибертероризъм; Защита от бекдори, вируси и червеи; Защита от фишинг; DDoS; Насоки за професионално и кариерно развитие и още много други…

Натиснете отдолу, за да запазите час или да изберете пакет.