ВАЛИДНОСТ НА СЕРТИФИКАТ

Проверете достоверността на всеки един сертификат издаден от E.H.U. – Ethical Hacking University of Bulgaria. 

Какво представлява идентификационният номер на сертификата?
Това е 11-цифрено число, съставено от числа и букви, които са отпечатани върху вашия сертификат. Този номер е уникален за всеки един сертификат издаден от университета по етично хакерство.

Къде се намира уникалния идентификационен номер?
Той се намира в долния ляв ъгъл на сертификата ви.

Какво да направя, ако в сертификата няма идентификатор?
Сертификатите преди 1 август 2017 г. нямат идентификационен номер.

Какво представлява QR кода?
За да се предотврати разпространението на фалшиви сертификати, се предлага метод, при който цялостта на съдържанието в сертификата може да бъде потвърдена с използването на QR код.

Съгласно предложената система всички сертификати и маркировки ще бъдат подпечатани с 11 цифрен уникален идентификационен номер и QR код. Ако дадено лице или организация желае да провери автентичността на сертификата или списъка с маркировки, съответният сертификат трябва да бъде сканиран със смартфон или друга програма за сканиране на QR кодове. Със сканирането на QR кода се проверява автентичността на документа. Целият процес може да бъде завършен за броени минути.

Ако желаете да получите допълнителна информация по даден сертификат, моля да се свържете с нас на [email protected] или на посочените в сайта телефони.

Tози формуляр ще ви покаже информация за достоверността на сертификата. Информацията, която ще получите след проверка на линка или сканиране на QR кода е следната: Линк водещ до оригиналния сертификат в HackUni, с което истинността на сертификата бива потвърдена.