EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) v10 Practical

975.00 лв.
ceh10 pract

Обучен да мисли и действа като хакер, CEH е най-мощното професионално оръжие срещу заплахите за информационните системи на организацията.

Certified Ethical Hacker (CEH v10 Practical) e шест часов строг изпит, който изисква от курсистите да демонстрират прилагането на етични хакерски техники, като vector identification, network scanning, OS detection, vulnerability analysis, system hacking, web app hacking и др., за да се справят с предизвикателствата в одита на сигурността. Това е следващата стъпка, след получаването на CEH сертификат. Само професионалисти, които притежават CEH сертификат, могат да се явят на CEH Practical изпита, който ще удостовери техните практически знания и умения, за откриване на уязвимости в основните операционни системи, бази данни и мрежи.
На курсистите ще бъде дадено ограничено време, точно както е в реалния свят. Изпитът включва 20 сценарии от реалния живот с въпроси, предназначени да валидират основните им умения.

Този изпит не симулира, а по-скоро имитира истинска корпоративна мрежа, чрез използването на виртуални машини, мрежи и приложения, предназначени да тестват уменията на курсистите. На курсистите ще бъдат предоставени сценарии, скоито ще трябва да демонстрират знанията си придобити в CEH курса, за да намерят решения на предизвикателствата от реалния живот.

Аудитория:
CEH v10 има за цел да удостовери знанията и уменията на ИТ специалисти, одитори, професионалисти по информационна сигурност, администратори на уеб страници, както и на всеки, който се интересува от сигурността на мрежовата инфраструктура.

Какво включва CEH v10 Practical?
CEHv10 (Practical) ваучер за изпит
CEHv10 iLabs (Post Course Lab Access)

ИЗИСКВАНИЯ!
На този изпит могат да се явят курсисти, които са завършили успешно “Certified Ethical Hacker” обучението.

ДОКОГА МОГА ДА СЕ ЗАПИША И КОГА СТАРТИРА ИЗПИТА?
Записването за изпита е отворено до два дни преди започването му. Изпита стартира на датата посочена в таба “Учебен график” и завършва също на датата посочена в таба “Учебен график” с практически изпит. Обозначението на този изпит в таба “Учебен график” е CEH v10 Practical.

КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША?
За да се запишете за изпита, кликнете на жълтия бутон “ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА”, след това натиснете върху бутона “КОЛИЧКА” и следвайте стъпките. След като заплатите за изпита, вие ще бъдете записани.

КАКВИ СА ФОРМИТЕ НА ИЗПИТА?
• Присъствена: Единствената форма на изпита е присъствена.

ЗА ИЗПИТА:
CEHv10 (Practical)
Брой на практическите задачи: 20
Продължителност: 6 часа
Формат на изпита: Aspen – iLabs
Начин на провеждане: ECC Exam Center
Изпита се приема за успешен при резултат от: 70%

*ECC – Изпита се провежда в учебният център на E.H.U. – Ethical Hacking University of Bulgaria в присъствието на квестор.
*Aspen – iLabs – Изпита се провежда в лабораторната среда на EC Council достъпна през Aspen портала.

СЕРТИФИКАТ:
След успешно полагане на изпита, всеки курсист получава световнопризнатият CEH v10 Practical сертификат на EC-Council.

В цената са включени:
Такса за явяване на сертификационния изпит.

*При неявяване на изпита, E.H.U. – Ethical Hacking Univeristy, не възстановява сумата, заплатена за обучението.

За повече информация потърсете консултант на E.H.U – Ethical Hacking University of Bulgaria.

Характеристики на курса

  • Лекции 0
  • Тестове 1
  • Продължителност 6 часа
  • Ниво на умение Експерт
  • Език Български
  • Ученици 8
  • Оценяване Изпит

маг. инж. Ростислав Петров се занимава с компютърна сигурност още от ученическите си години, като неговото хоби се превръща в работа. Учил е КСТ в Техническия Университет, след което продължава и второто си висше образование в Лондон, където се сертифицира и като CEH – Certified Ethical Hacker, а на по-късен етап става сертифициран преподавател на Етични Хакери със световнопризнатият сертификат на EC-Council – Certified EC-Council Instructor – CEI. Ростислав е преподавател по киберсигурност и етично хакерство с над 20 години опит в сферата, също така е основател и на E.H.U. – Ethical Hacking University of Bulgaria. Автор е на учебника „Основи на етичното хакерство“, председател е на БАСЕХ – Българска Асоциация на Сертифицираните Етични Хакери, член e на ECSO - European Cyber Security Organisation към Европейския парламент в комисията по образованието и преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Зад гърба си има редица признания за принос в киберсигурността на държавни и частни предприятия. Сред постиженията му е откриването на дупка в сигурността на една от най-известните антивирусни програми в света – Avast през 2015-та година, с което успява да спечели вниманието на стотици хакери от тъмния свят, а през 2018-та година открива нарушение в сигурността на софтуер на една от най-големите компании за криптиране и сигурност на данни – Locklizard, с което получава достъп до строго секретни поверителни данни.

Мнения

Средна оценка

0
0 Рейтинг

Подробен рейтинг

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%