EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) v10

3,950.00 лв.
ceh10

Обучен да мисли и действа като хакер, CEH е най-мощното професионално оръжие срещу заплахите за информационните системи на организацията.

E.H.U. – Ethical Hacking University стартира 5 дневен присъствен курс за най-престижният сертификат в областта на информационната сигурност – Certified Ethical Hacker (CEHv10), с водещ Ростислав Петров.

Certified Ethical Hacker (CEHv10) на EC-Council е най-развитата програма за етично хакерство в света, която всеки професионалист по информационна сигурност трябва да е преминал. От създаването си през 2003 г., сертифицираният етичен хакер е абсолютен пробив в индустрията в световен мащаб. Обучението дава холистичен подход към сигурността, като покрива множество различни технологии и платформи. В своята 10-та версия този курс е актуализиран, за да покаже инструментите и техниките, използвани от истинските хакери и професионалистите в областта на информационната сигурност, с които те пробиват системите. Това обучение ще ви вмъкне в “хакерското мислене”, за да ви научи как да мислите като хакер и по-добре да се защитите от бъдещи атаки. Потопява курсистите в интерактивна среда, в която ще разберат как да сканират, тестват, атакуват и защитават собствените си системи. Богатата лабораторна среда им дава задълбочено познание и практически опит с важните за сигурността системи. Програмата на CEHv10 е резултат на години труд на хакери и специалисти по сигурността. Хиляди часове са прекарани в проучване на последните тенденции и техники в света на киберпрестъпленията. CEH v10 е официално приобщен към програмите на обучение към Департамента на отбраната на САЩ.

Философия, базирана върху атаката. Обичайно хората, на които е поверена сигурността на организацията, никога не са виждали как работят престъпниците и не осъзнават размера на съществуващите рискове. Етичният хакер е професионалист, който знае как да открива слабите места и уязвимостите в системата и умее да използва същите инструменти, с които си служат хакерите. Certified Ethical Hacker е обучен да мисли и действа като хакер, за да предотвратява бъдещи атаки. Етичният хакер (англ. ethical hacker), (наричан още White Hat) е компютърен специалист, който прониква в компютърни системи за да тества сигурността им. Това са лица, които извършват тестове, търсейки уязвимости в информационните системи в рамките на договорно споразумение. Работят често, като консултанти. Те използват различни методи за тестване, с които целят да гарантират, че информационните системи на компанията са достатъчно сигурни. Методите са най-разнородни, включват DoS-атаки, използването на хакерски инструменти, като W3af, Nessus, LOIC, Metasploit, Nmap и др. които идентифицират уязвимости в системите. Този тип хакери проникват в компютрите с позитивни намерения.

Аудитория:
CEH v10 има за цел да удостовери знанията и уменията на ИТ специалисти, одитори, професионалисти по информационна сигурност, администратори на уеб страници, както и на всеки, който се интересува от сигурността на мрежовата инфраструктура.

Допълнителна информация и условия за курса:
Пълна програма: Certified Ethical Hacker (CEHv10)

Курсът се препоръчва за хора отлично запознати с киберсигурността и етичното хакерство или такива, които са преминали обученията “Етично Хакерство за Начинаещи“,  “Етично Хакерство за Напреднали” и “Етично Хакерство за Експерти“.

ДОКОГА МОГА ДА СЕ ЗАПИША И КОГА СТАРТИРА КУРСЪТ?
Записването за курса е отворено до два дни преди започването му. Обучението стартира на датата посочена в таба “Учебен график” и завършва също на датата посочена в таба “Учебен график” с практически изпит. Обозначението на този курс в таба “Учебен график” е CEH v10 Masterclass.

КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША?
За да се запишете за курса, кликнете на жълтия бутон “ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА”, след това натиснете върху бутона “КОЛИЧКА” и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ЗАНЯТИЯТА?
Занятията ще се провеждат в сградата на E.H.U. – Ethical Hacking University от от 09:00ч. до 17:00ч. Програмата на курса можете да видите в таба “Учебна програма”.

КАКВИ СА ФОРМИТЕ НА ОБУЧЕНИЕ?
Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:
• Присъствена: Единствената форма на обучение е присъствена.

ЗА ИЗПИТА:
Брой на въпросите: 125
Продължителност на теста: 4 часа
Формат на теста: случаен избор
Начин на провеждане на теста: ECC Exam Center
Префикс на изпита: 312-50
Изпита се приема за успешен при резултат от: 70%
*ECC – Изпита се провежда в учебният център на E.H.U. – Ethical Hacking University of Bulgaria в присъствието на квестор.

СЕРТИФИКАТ:
След успешно полагане на изпита, всеки курсист получава световнопризнатият CEH v10 сертификат на EC-Council.

В цената са включени:
Лекции, упражнения, учебни материали, лабораторна среда, такса за явяване на сертификационния изпит и много други.

*При стартиране на курса и последващо неявяване на занятията, E.H.U. – Ethical Hacking Univeristy, не възстановява сумата, заплатена за обучението.

За повече информация потърсете консултант на E.H.U – Ethical Hacking University of Bulgaria.

Характеристики на курса

 • Лекции 20
 • Тестове 0
 • Продължителност 40 часа
 • Ниво на умение Експерт
 • Език Български
 • Ученици 27
 • Оценяване Изпит

маг. инж. Ростислав Петров се занимава с компютърна сигурност още от ученическите си години, като неговото хоби се превръща в работа. Учил е КСТ в Техническия Университет, след което продължава и второто си висше образование в Лондон, където се сертифицира и като CEH – Certified Ethical Hacker, а на по-късен етап става сертифициран преподавател на Етични Хакери със световнопризнатият сертификат на EC-Council – Certified EC-Council Instructor – CEI. Ростислав е преподавател по киберсигурност и етично хакерство с над 20 години опит в сферата, също така е основател и на E.H.U. – Ethical Hacking University of Bulgaria. Автор е на учебника „Основи на етичното хакерство“, председател е на БАСЕХ – Българска Асоциация на Сертифицираните Етични Хакери, член e на ECSO - European Cyber Security Organisation към Европейския парламент в комисията по образованието и преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Зад гърба си има редица признания за принос в киберсигурността на държавни и частни предприятия. Сред постиженията му е откриването на дупка в сигурността на една от най-известните антивирусни програми в света – Avast през 2015-та година, с което успява да спечели вниманието на стотици хакери от тъмния свят, а през 2018-та година открива нарушение в сигурността на софтуер на една от най-големите компании за криптиране и сигурност на данни – Locklizard, с което получава достъп до строго секретни поверителни данни.

Мнения

Средна оценка

5
3 рейтинг

Подробен рейтинг

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  CEH-Feedback

  Изключително подробен и добре структуриран курс със собствена лабораторна среда. Преподавателят е с дългогодишен опит в сферата на кибер сигурността, многократно доказал се с методологията си на обучение и персоналното отношение към курсистите. Задължителен курс за всеки, който желае да се развива в сферата на виртуалната сигурност.

  CEH-Feedback

  Много полезен и задължителен за всеки, които се занимава с Информационна сигурност. Силно препоръчвам!

  CEH-Feedback

  Курсът е доста изчерпателен и полезен, но изисква много усилия за овладяване на всички технологии и техники в него. Лекторът представя материала по много разбираем и лесно усвоим начин, което доста подпомага учебния процес. :)

3,950.00 лв.